СБУ попереджає про черговий фейк від рашистів (відео)

СБУ попереджає про черговий фейк від рашистів (відео)

Нє даждьотєсь!

СБУ попереджає про черговий фейк від рашистів: нібито українське керівництво та уряд здали країну.

Мета цього вкиду – дезорієнтувати населення, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити до цього наші війська. Можуть навіть поширювати начебто підписані «документи», а також змонтовані фейкові відеоролики.

Проте навіть у випадку зникнення зв’язку та можливості перевірити інформацію на достовірність, будьте певні: капітуляція та здача інтересів України – неможливі! Керівництво держави разом з народом протидіє російським військам і робить усе можливе для звільнення українських територій від окупантів.

Попередьте усіх, кого зможете. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу СБУ не впустила в Україну хімічну продукцію з підсанкційного російського заводу
Правоохоронці СБУ запобігли ввезенню хімічної продукції на територію України, яка була вироблена на російському заводі, що внесений до обмежувального та економічного санкційного списку Ради національної безпеки і оборони.
У Черкасах СБУ заблокувала ботоферму проросійських пропагандистів (фото) У Черкасах СБУ заблокувала ботоферму проросійських пропагандистів (фото)
Діяльність черкаської ботоферми була спрямована на дестабілізацію ситуації в країні та поширення пропаганди. Також інтернет-агітатори використовували обладнання в інтересах гібридної агресії РФ проти України.
В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото) В Україні викрили міжнародних злочинців, які продавали "фейкову" вакцину Pfizer за $250 (фото)
Правоохоронці СБУ викрили міжнародне злочинне угрупування, яке продавало підроблену вакцину американського виробництва Pfizer від коронавірусу. Вартість однієї фейкової дози становила 250 доларів.
Loading...
Load next