Хотіли "взяти" Україну за 15 днів — з'явились документи з планом вторгнення рашистів в Україну (фото)

Хотіли "взяти" Україну за 15 днів — з'явились документи з планом вторгнення рашистів в Україну (фото)
Наївні.

Міністерство оборони України отримало документи російських військових, з яких стало відомо, що план про вторгнення в Україну рашисти ухвалили ще 18 січня, а операція із захоплення нашої країни мала тривати 15 діб. Кінцевою метою було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Міноборони.

Завдяки успішним діям одного з підрозділів Збройних Сил України російські окупанти втрачають не тільки техніку та живу силу. В паніці вони лишають і таємні документи. Так, у нашому розпорядженні опинилися планувальні документи одного з підрозділів батальйонної тактичної групи 810-ї окремої бригади морської піхоти Чорноморського Флоту Російської Федерації, - йдеться в повідомленні.

Так, серед отриманих документів робоча карта, бойове завдання, таблиця позивних, таблиці сигналів управління, таблиці скритого управління, список особового складу тощо.

Так, стало відомо, що план про війну з Україною затвердили ще 18.01.22 року, а операція із захоплення України мала пройти протягом 15 діб, а саме з 20.02. по 06.03. Кінцевою метою було блокування та взяття під контроль Мелітополя.

Фото: Міноборони

Отже, коли в черговий раз хтось із полонених скаже, що приїхав на навчання і заблукав — не вірте! Вони знали, вони ретельно планували і готувались. А російським окупантам скажемо одне: залишайте й надалі свою техніку та таємні документи, вони нам знадобляться, перше — для наших захисників, а друге – для Гааги, — пише Міноборони.

Нагадаємо, експрезидентка Литви закликала НАТО вступити у війну за Україну.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії ЗСУ оцінили здатність українських підрозділів протистояти вторгненню Росії
Командувач Об'єднаних сил ЗС України Сергій Наєв повідомив, що щотижня українські військові проходять тренування і навчання. Зокрема такі навчання зараз відбуваються на полігонах Херсонщини.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next