«Рускій мір» не пройде: затримали Володимира Рубана (відео)

«Рускій мір» не пройде: затримали Володимира Рубана (відео)
У потязі, що прямував до Львова, затримали Володимира Рубана – проросійського громадського діяча, керівника штабу ГО «Офіцерський корпус».

«Рускій мір» не пройде: у потязі, що прямував до Львова, затримали Володимира Рубана – проросійського громадського діяча, керівника штабу ГО «Офіцерський корпус». Відповідне відео опублікували напередодні. Хоч саме затримання відбулося ще 28-го лютого, зокрема офіцером батальйону полку «Азов».

 Працівників поліції викликали на залізничний вокзал Львова, де їм передали Рубана. Його доставили у поліцейський відділок, там з ним уже працювали співробітники СБУ.

Нагадаємо, Володимир Рубан був активним учасником проросійського руху Віктора Медведчука, фігурував у кримінальному провадженні щодо планування насильницького повалення конституційного ладу в Україні та сприяння терористичній організації «ДНР». Неодноразово на підтримку бойовиків.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
У Польщі в лісі знайшли мертвим українськго заробітчанина У Польщі в лісі знайшли мертвим українськго заробітчанина
У Польщі посеред лісу знайшли мертвим 41-річного чоловіка з України, який нещодавно приїхав на роботу в Польщу.
Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову Побив і намагався зґвалтувати: у СІЗО помер чоловік який у потязі напав на Анастасію Лугову
У слідчому ізоляторів, 13 квітня помер чоловік, який влітку минулого року напав на журналістку Анастасію Лугову у потягу "Маріуполь-Київ". Обвинувачений у злочині помер у лікарні, куди його госпіталізували зі слідчого ізолятора.
Loading...
Load next