Протермінована розписка, «ксива» та зброя: історія двох порушників (відео)

Протермінована розписка, «ксива» та зброя: історія двох порушників (відео)
Озброєний чоловік з посвідченням прокурора та протермінованим документом намагався виїхати за кордон.

Протермінована розписка, «ксива» та зброя: двоє чоловіків, які входять в категорію осіб, яким тимчасово обмежено право виїзду за кордон, прибули сьогодні у пункт пропуску «Грушів», що на Львівщині.

 Як повідомляє Держприкордонслужба, порушники приїхали позашляховиком, за кермом якого був 32-річний чоловік, а пасажиром – його 56-річний батько. Кермувальник надав «зеленим беретам» розписку про перебування на спеціальному військовому обліку. Коли з’ясувалося, що документ протермінований, його власник дістав посвідчення працівника однієї з прокуратур Києва. Згодом серед речей мандрівників прикордонники з офіцером внутрішньої безпеки виявили три пістолети та понад 100 набоїв до них, ніж, ювелірні вироби, 15 колекційних монет, а також близько 40 тис. доларів США.

Наразі особам відмовили у виїзді з України. Вирішується питання щодо порушення кримінального провадження за незаконне поводження зі зброєю.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі На Київщині знайшли 2-річного хлопчика, який усю ніч просидів у лісі
У селі Рагівка Вишгородського району Київської області, 14 квітня зник дворічний хлопчик. Батьки дитини протягом п'яти годин намагались самостійно відшукати дитину, однак усі спроби були марними.
Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців Ексссуддю підозрюють у позбавленні прав автомайданівців
Він переслідував учасників Революції Гідності.
Loading...
Load next