"У командування РФ немає жодної тактики, ми просто виживаємо тут", - полонений окупант (відео)

"У командування РФ немає жодної тактики, ми просто виживаємо тут", - полонений окупант (відео)

Ще один російський окупант усвідомив, що за вторгнення в Україну більшість загарбників заплатить своїм життям. СБУ показала нове відео з допитом полонених окупантів.

У командування РФ немає жодної тактики, ми просто виживаємо тут... Хлопці в Росії, пишіть рапорти, не їдьте сюди, краще залишайтесь зі своїми сім’ями. Тут ви всі ляжете, — запевняє окупант.

Його було взято в полон під Житомиром. І прозріння наступило тільки після того, як його «колег по зброї» знищили українські ЗСУ.

Що ще розповіли російські окупанти на допиті контррозвідки СБУ, можна глянути у відео СБУ:

Служба безпеки також закликає поширювати це відео, щоб родичі цих «вояків» усвідомлювали, хто приніс війну в Україну, і що ми будемо стояти до перемоги.

А ми — продовжуємо захищати свою країну!

Разом переможемо! Слава Україні!

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Loading...
Load next