Полетів удобрювати нашу землю: на Херсонщині навіть парашути окупантів відмовляються розкриватися (відео)

Полетів удобрювати нашу землю: на Херсонщині навіть парашути окупантів відмовляються розкриватися (відео)

Путін відправив свої війська помирати на війні проти України. Цю тезу підтверджує спорядження, яке надали російським військовим, пише 24 канал.

Українські військові зранку 8-го березня збили ворожий літак на Херсонщині. Очевидці опублікували відео, як пілоти повітряного судна катапультувалися.

Один з пілотів, на жаль, врятувався. Іншого смерть таки настигла. В окупанта відмовився розкриватися парашут і він безконтрольно полетів удобрювати нашу землю.

Своєю чергою у Волинській області контррозвідка СБУ запобігла диверсії та викрила ворожого агента зі "сплячого резерву" ФСБ, який намагався вступити у ряди місцевої Тероборони.

СБУ встановило, що у минулому диверсант проходив службу у спецпідрозділі "Беркут" та був охоронцем одного з українських високопосадовців.

Після початку російської агресії у 2014 році він втік до Росії, але вже на початку 2022 року куратори з ФСБ дали зраднику вказівку повернутися в Україну.

Контррозвідники СБУ вчасно зупинили ворога та не допустили диверсій серед захисників. У нього вилучили:

  • автомати,
  • рушницю,
  • пістолет та набої.

Наразі російського агента взяли під варту – йому повідомили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео) Самі це визнали: російські окупанти позбавили Донецьк транспорту (відео)
В окупованому Донецьку місцеві жителі скаржаться на непрацюючий вечорами громадський транспорт, адже там транспорт припиняє курсувати вже після 21 години.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного Російські війська обстріляли два селища на Донбасі: поранено цивільного
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
Loading...
Load next