СБУ отримала всі дані пересувань і заплановані точки наступу загарбників

СБУ отримала всі дані пересувань і заплановані точки наступу загарбників

Українські воїни розбомбили танкову групу окупанта та її повітряне прикриття, яке складалося з винищувачів Су-30. Таким чином до СБУ потрапив секретний GPS-навігатор окупантів.

Служба безпеки України повідомила про те, що їм вдалось отримати доступ до пристроїв, де були усі дані пересувань і "заплановані точки" наступу загарбників.

Цей навігатор належав "елітному" 108-му десантно-штурмовому полку противника, який намагався атакувати Миколаїв з боку Костянтинівки, – йдеться у повідомленні СБУ.

Таким чином, українська спецслужба отримала доступ до планів російських окупантів, що дозволить діяти на випередження і ще ефективніше знищувати ворога.

Щобільше, українські військові збили російські Су-30, які прикривали загарбницький наступ з повітря. Ці "путінські аси" успішно пройшли Сирію і безкарно бомбили там місцеве населення. Втім, перший же виліт в Україну виявився останнім для них.

Тепер на полонених чекають довгі розмови зі слідчими і контррозвідниками СБУ, які встановлюють всіх причетних до війни. Кожен ворог буде покараний.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next