Російське вторгнення: зведена інформація від МВС

Російське вторгнення: зведена інформація від МВС
Агресор щодня і щоночі відчуває спротив своїм загарбницьким діям. 

На Луганщині прикордонники і воїни ЗСУ розбили чергову колону ворога. Окрім знищення ворожої ДРГ поблизу Андріївки Балаклійського району на Харківщині та взяття в полон нападника, до цього на Луганщині прикордонники і воїни ЗСУ відбили напад орків, які планували прорвати оборону наступаючи з бронетехнікою.  Просування колони зупинено, ворогу завдано втрат, знищено БМП. Повідомив Департамент комунікації МВС.

Поліція Київщини евакуювала кілька тисяч людей з окупованої Бучанщини. Вдалося вивезти з окупованих Ірпеня та Ворзеля понад 3 тисячі осіб. Серед врятованих громадян кілька сотень дітей, літніх людей, тяжкохворих.  

Знесилені, налякані, голодні та головне - живі. Люди, які вийшли з блокади ділились жахіттям окупації - грабежі, розстріли, залякування та мародерство панують в захоплених росіянами містах. Маю надію, що найбдижчим часом нам вдасться врятувати наших громадян з цієї принизливої облоги, - розповів очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов.

Поліція задокументувала наслідки обстрілу залізниці у Дружківці. Снаряд влучив поблизу міської залізничної станції. На місці працює поліція та вибухотехніки. Наразі правоохоронці встановлюють вид бойової зброї, з якої російські війська обстріляли територію залізничного вокзалу у Дружківці. Відомо про двох постраждалих жінок у Дружківці. Медичну допомогу надано 19-річній дівчині.

Нагадаємо, що ЗСУ повністю вигнали окупантів із Дергачів та контролюють територію. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі Стало відоме ім'я бійця, який сьогодні загинув на Донбасі
Сьогодні, 18 квітня, внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі загинув боєць ЗСУ Давід Шартава (David Shartava).
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
Loading...
Load next