Окупанти збили власний безпілотник, а керівництву доповіли, що знищили український "Байрактар"

Окупанти збили власний безпілотник, а керівництву доповіли, що знищили український "Байрактар"
Ось так воює «друга за потужністю армія світу».

На Харківщині російські окупанти збили власний безпілотник, але доповіли своєму керівництву, що збили "Байрактар" українців.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний, передає "ПравдаТУТ News".

Сьогодні о 9:32 в районі ВЕСЕЛЕ Харківської області підрозділом протиповітряної оборони 6 Армії ЗС РФ із ЗРК "ТОР" на висоті 3200м було збито російський БПЛА, який висувався для проведення розвідки на Харківському напрямку. При цьому, російські військовослужбовці ППО доповіли керівництву про знищення БПЛА "Байрактар" наших Збройних Сил, - пише Залужний.

Головнокомандувач додає, що ми зруйнували міф про «непереможність» російської армії: вони розраховували завоювати Україну за 48 годин; максимум на 3 доби були розраховані запаси їжі, палива, боєприпасів. Але ЗСУ зупинили їх і зірвали загарбницькі плани. Окупанти зазнають серйозних втрат в особовому складі і техніці.

Ця війна доводить, як далеко ми просунулися вперед за останні роки. Сьогодні армія РФ за рівнем професійності — це ми зразка початку 2014-го.

Показовим прикладом їх «військової майстерності» є зокрема і ця історія зі «збитим» українським Байрактаром.

Залужний додав, що результати розслідування причин зникнення БПЛА ЗС РФ довели факт його збиття власним ЗРК ППО, проте командування армії вирішило приховати цю інформацію.

Ось так воює «друга за потужністю армія світу».

Нагадаємо, МВС показало святині, які знищили рашисти.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі
Внаслідок удару окупанти зазнали серйозних втрат. Відео, яке з'явилось у мережі було оприлюднено з комп’ютера одного з бойовиків з позивним Стриж.
Loading...
Load next