Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі

Ліквідація бойовиків РФ: у мережі оприлюднили відео самознищення окупантів на Донбасі
Внаслідок удару окупанти зазнали серйозних втрат. Відео, яке з'явилось у мережі було оприлюднено з комп’ютера одного з бойовиків з позивним Стриж.

У мережі опублікували відео ліквідації бойовиків Російської Федерації, зняте самими окупантами. Відомо, що оприлюднені кадри були здобуті з комп’ютера одного з окупантів з позивним Стриж, який є оператором БПЛА (безпілотного літального апарату). Відповідне відео опублікували у Telegram-каналі "Третя сила", яке спеціалізується на матеріалах про бойові дії на Донбасі.

Відстань між нашими і ворожими позиціями на цій ділянці фронту становить від 3−4 км і більше. До того ж лінія розмежування проходить через річку, яка контролюється по обидва боки. У казки про міфічні УкроДРГ ніхто не повірить, більше схоже на міжусобний конфлікт або переділ зон впливу між терористами, - йдеться в описі під відео.

Внаслідок збройного удару російські окупанти, які воюють на східних територіях України зазначили чималих втрати, як людських, так і технічних. Проте, коли саме було знято відео невідомо.

Зауважимо, що упродовж минулої доби, 3 жовтня, бойовики на Донбасі чотири рази порушили режим припинення вогню, один раз застосувавши заборонене Мінськими угодами озброєння. 

Нагадаємо, що нещодавно на позиції однієї з механізованих бригад зі складу Об'єднаних сил прийшов і добровільно здався у полон проросійський бойовик, який воював на боці окупантів. Зокрема, 23-річний молодший сержант так званої "ЛНР" озброєний автоматом добровільно здався в полон військовим ЗСУ.

Читайте також
Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців Підірвались на власних мінах: на Донбасі загинуло четверо російський найманців
Російські окупанти стверджували, що їхній позиції обстріляли українські військові, однак згодом виявилось, що їхні "побратими" підірвались на власних же мінах.
Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі Російські бойовики за добу тричі порушили режим тиші на Донбасі
Від початку сьогоднішньої доби, 30 квітня, в зоні Операції Об'єднаних сил було зафіксовано три порушення режиму тиші, при цьому проросійські бойовики застосовували заборонені міномети.
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Loading...
Load next