Двоє загиблих: окупанти обстріляли Харків касетними снарядами

Двоє загиблих: окупанти обстріляли Харків касетними снарядами

Унаслідок обстрілу Харкова російськими окупантами 21 липня поранення дістало щонайменше 17 людей. Про це в Telegram повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За попередніми даними Обласного центру екстреної медичної допомоги, унаслідок обстрілу одного із житлових районів Харкова 17 людей отримали поранення, – написав він.

Мер Харкова Ігор Терехов поінформував у Telegrаm, що обстріляли "один із найбільш густонаселених районів" міста, і окупанти влучили, зокрема, у медустанову.

Пізніше він уточнив, що внаслідок обстрілу є один загиблий.
 

Другий день поспіль і приблизно в один і той самий час окупант б'є по зупинках громадського транспорту. Як наслідок, уже один загиблий і 17 поранених, із яких один вкрай тяжкий, – повідомив мер Харкова.

Двоє людей загинули внаслідок обстрілу Харкова вранці 21 липня, 17 поранені, серед поранених — патрульний, повідомив начальник Слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов. За попередніми даними, окупанти обстріляли Харків з реактивних систем залпового вогню "Ураган", касетними снарядами.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що росіяни ніяк не можуть змиритися із тим, що ЗСУ тотально знищує їхні війська під Харковом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next