З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів

З бердянського морського порту, який окупували російські війська, зникли 5 кораблів
Російські окупанти викрали українські кораблі, які перебували в порту Бердянська.

Порт з 13 березня окупований росіянами, а працівників не допускають до роботи. 24 лютого в бердянському порту знаходилося 10 суден. Вже 15 березня до порту зайшли російські буксири, які викрали кораблі. Повідомляє Суспільне.

Буксири окупантів відправили українські судна в район Керч-Єнікальського каналу, попередньо завантаживши кораблі.

Там стояло на завантаження 5 кораблів: деякі з них повністю були завантажені, це ми бачимо по митних документах, деякі частково були завантажені. Кілька днів тому ці кораблі зникли з Бердянського порту, - розповіло анонімне джерело Суспільного.

Повідомляється, що у кораблі було завантажено кілька десятків тисяч тонн вантажу. У Бердянському порту зараз стоять кілька прикордонних кораблів Росії. У акваторії поблизу постійно курсує російська військова техніка.

Нагадаємо, що Верещук: Окупанти готуються захопити гуманітарну колону на Харківщині.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії У води Чорного моря зайшло ще 15 військових кораблів Росії
Росія також відправила в Чорне море два великі десантні кораблі Північного флоту. "Олександр Отраковський" та "Кондопога" в суботу пройшли Босфор та увійшли в акваторію Чорного моря.
Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео) Окупанти обстріляли українських військових під Горлівкою: є поранені (відео)
Поблизу Горлівки увечері 17 квітня та вночі на 18 квітня російські війська використовували гранатомети та стрілецьку зброю проти ЗСУ.
На Донбасі загинув український військовий На Донбасі загинув український військовий
Сьогодні, 18 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід», бойовики РФ обстріляли з автоматичних станкових гранатометів позиції українських захисників.
Loading...
Load next