Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)

Внаслідок обстрілів у Києві зайнялась вантажівка та дві будівлі (відео)
Кількість жертв та постаждалих поки невідома.

В Оболонському районі Києва, внаслідок ворожого обстрілу, зайнялася вантажівка та дві будівлі. Кількість жертв та постраждалих поки уточнюють.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на ДСНС України.

Повідомлення про це надійшло до столичних рятувальників 22 березня о 13:10.

  • Рятувальники о 14:38 локалізували пожежу;
  • о 15:00 - ліквідували.

Зазначено, що на місці працювали 4 одиниці техніки та 20 осіб особового складу ДСНС. Поки інформацію щодо жертв та постраждалих уточнюють.

Нагадаємо, росія застосувала новітні реактивні снаряди з "Торнадо-С" по Авдіївці.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик У Київській області внаслідок пожежі загинув 13-річний хлопчик
У Київській області в місті Сквира, в ніч на 5 червня у двоповерхового будинку трапилась смертельна пожежа. Унаслідок загоряння загула 13-річна дитина.
На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео) На Київщині внаслідок вибуху трапилась пожежа: є постраждалі та загиблий (відео)
Під Києвом в селі Білогородка в одному з житлових будинків трапилась пожежа, яка супроводжувалась потужним вибухом. На місці події рятувальники виявили тіло загиблого чоловіка.
На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим На Закарпатті туриста з Києва якого шукали два місяці, знайшли мертвим
"На жаль, дива, на яке усі так сподівались, не сталося...", - рятувальники виявили тіло киянина, який зник близько двох місяців тому. Чоловік заблукав у Карпатах поблизу гори Гемба, однак лише сьогодні його вдалось знайти та чоловік вже був мертвим.
Loading...
Load next