Росія застосувала новітні реактивні снаряди з "Торнадо-С" по Авдіївці

Росія застосувала новітні реактивні снаряди з "Торнадо-С" по Авдіївці

Російські військові завдали удару по Авдіївці новими реактивними снарядами з РСЗВ "Торнадо-С". Повідомляє Нацполіція та "Мілітарний".

Фото: Нацполіція

Поліція повідомила, що окупанти обстріляли місто з авіації та артилерії. Є загиблі та поранені серед мирних жителів. Руйнувань зазнали щонайменше 15 будинків.

Фото: Нацполіція

"Мілітарний" звернув увагу, що поліція продемонструвала фотографію з блоком системи керування 9Б706 від так званого "високоточного" 300-мм реактивного снаряда 9М544/9M549 для реактивної системи залпового вогню "Торнадо-С".

Фото: Нацполіція

Вони призначені для ураження об’єктів броньованої та неброньованої техніки, а також живої сили.

Нагадаємо, що у Київській області затримали батька та сина, які займалися мародерством (фото).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

 

Читайте також
Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі Бойовики тричі обстріляли українські позиції ООС на Донбасі
За минулу добу, 25 квітня бойовики тричі порушили режим тиші й обстріляли позиції на яких перебувають українські військові. Втрат серед українських військових немає.
Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео) Українські військові ліквідували російського снайпера на Донбасі (відео)
Раніше повідомлялось, що український снайпер застрелив підполковника Збройних сил Російської Федерації на Донбасі.
Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео) Російські бойовики зранку обстріляли Авдіївку: залізничний рух на Донеччині обмежили (відео)
Зранку бойовики почали обстрілювати Авдіївку. Працівників залізничної станції міста та пасажирів було евакуйовано в укриття. Постраждалих серед залізничників немає.
Loading...
Load next