У Маріуполі рашисти знищили реабілітаційний центр для дітей (відео)

У Маріуполі рашисти знищили реабілітаційний центр для дітей (відео)
Ворог і надалі з байдужість знищує Маріуполь.

У Маріуполі окупанти знищили Дитячий реабілітаційний центр. Ще один приклад співпраці Маріуполя з міжнародними партнерами перетворився на руїни.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на Маріупольську міську раду.

Восени 2021 року у Маріуполі після реконструкції відкрився Дитячий реабілітаційний центр. Цей сучасний медичний об'єкт ми збудували спільно з Європейським інвестиційним банком. Місце, яке було покликане рятувати дитячі життя, знищене тими, хто вирішив нас насильно «освободить». Очевидно, звільнити від миру, від розвитку, від таких сучасних центрів реабілітації. Звільнити від самого права на життя, - йдеться в повідомленні.

У міськраді зазначили, що поки ворог із байдужістю знищує Маріуполь, весь цивілізований світ має проявити найвищу ступінь консолідації, щоб зупинити зло, адже "зло ніколи не зупиняється саме. І якщо його не зупинити в України зараз, воно прийде до кожного європейського будинку"

Для окупантів немає межі цинічності, немає межі жорстокості. Їм все одно хто в їхньому прицілі – люди, будинки, садки, лікарні або Драматичний театр.

НагадаємоМінометники "Азову" знищили танки окупантів в Маріуполі.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next