У Маріуполі окупанти не соромляться вбивати цивільних прямо на вулицях, а потім фотографуватись, хизуючись "перемогою", — радник мера міста

У Маріуполі окупанти не соромляться вбивати цивільних прямо на вулицях, а потім фотографуватись, хизуючись "перемогою", — радник мера міста

Російські військові вбивають цивільне населення на вулицях Маріуполя, а чоловіків примусово мобілізують до "ДНР"

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у telegram.

Він зазначив, що окупанти шукають у місті "нацистів". Нацист в розумінні росіян - це кожен, хто любить свою Україну та не скорився окупанту. В місті встановили декілька блок-постів, переважно Кальміуському та Центральному районах.

В процесі зачисток окупанти не соромляться вбивати цивільних прямо на вулицях, а потім фотографуватись, хизуючись "перемогою". Вчора ми отримали перше фото підтвердження масового накопичування тіл загиблих в районі Садків Кальміуського району. Що черговий раз підтвердило інформацію про розгортання крематоріїв та підготовку масових поховань не в одному місці, а по районах, — написав Андрющенко.

Також окупанти, погрожуючи змушують чоловіків мобілізуватись до військових підрозділів "ДНР".

Щодо кадирівців, що в місті. Вони - частина підрозділу Росгвардії. Що черговий раз доказує, що всі їх бої або проти мирного населення або проти пустих будівель в глибокому тилу. Хоче це - не новина, - додав радник.

Нагадаємо, раніше псевдоголові Маріуполя повідомили про підозру у держзраді.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next