Втрати в техніці та в живій силі: за добу ЗСУ знищили 12 повітряних цілей ворога

Втрати в техніці та в живій силі: за добу ЗСУ знищили 12 повітряних цілей ворога

Російські війська зазнають втрати в техніці та в живій силі. За добу знищено приблизно 170 осіб. 

Угруповання Повітряних Сил ЗСУ за попередню добу знищило 12 повітряних цілей ворога - 3 літаки, 3 БПЛА, вертоліт та 5 крилатих ракет. Ударна авіація Повітряних Сил під прикриттям винищувачів завдала нищівних ракетно-бомбових ударів по колонах техніки та скупченнях військ окупантів, - повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ.

Окрім повітряних цілей українські воїни знищили 8 танків, 17 одиниць броньованої та 11 одиниць автомобільної техніки. Загальні втрати живої сили противника налічують приблизно 170 осіб.

Найбільш активні наступальні дії з боку російських військ проходять на території Луганської та Донецької областей. Угрупованням Об’єднаних сил відбило всі ворожі атаки. На Київщині українські захисники відбивають атаки окупантів та утримують раніше визначені оборонні рубежі. У той же час  диверсійно-розвідувальні групи намагаються дестабілізувати ситуацію в столиці.

Ворог проводить заходи з поповнення резервів, відновлення боєздатності підрозділів, намагається налагодити логістику, організувати постачання армії паливом та провіантом. 

З врахуванням високого рівня безповоротних та санітарних втрат збройних сил Російської Федерації та залучення до бойових дій військовослужбовців строкової служби, проведення весняної призовної кампанії 2022 року, яка розпочинається 1 квітня цього року, може стати проблемною, - зазначено в повідомленні. 

Нагадаємо, раніше глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Ірані намагались приховати те, що український літак МАУ збили навмисно У Ірані намагались приховати те, що український літак МАУ збили навмисно
Іранська влада одразу знала, що український пасажирський літак МАУ поблизу Тегерану збили невипадково - це зробили навмисно. Зокрема ця інформація довго приховувалась від усього світу.
Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва Перевантаження літака: ДБР назвало причини катастрофи Ан-26 біля Чугуєва
Основна причина катастрофи літака Ан-26 під Чугуєвим, в якій загинули 26 українських військовослужбовців, – перезавантаження літака та дозвіл на злети конвеєрним способом.
"Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку "Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що відмова Ірану надати повний доступ до розслідування обставин збиття літака МАУ переконала його в тому, що літак збили навмисно.
Loading...
Load next