Поліція екстрадувала «вора в законі» із санкційного списку РНБО (відео)

Поліція екстрадувала «вора в законі» із санкційного списку РНБО (відео)
«Кобу Руставського» із 2016 року розшукують правоохоронні органи Іспанії за вчинення особливо тяжких злочинів.

Поліція екстрадувала «вора в законі» із санкційного списку РНБО на прізвисько «Коба Руставський».

Про це сьогодні повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Національної поліції України, передає ПравдаТУТ News.

Нагадаємо, у грудні 2021 року співробітники Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції затримали «вора в законі» з санкційного списку РНБО. Його затримали у порядку статей 208 та 582 (особливості затримання особи, яка вчинила кримінальні правопорушення за межами України) КПК України. Суд застосував до «вора в законі» екстрадиційний арешт та відправив до СІЗО.

«Кобу Руставського» із 2016 року розшукують правоохоронні органи Іспанії за вчинення особливо тяжких злочинів. А саме – за створення злочинної організації, замовне вбивство у Франції та зберігання майна, здобутого злочинним шляхом. Також він був так званим «опікуном» «коронованих» представників злочинного світу Іспанії, - йдеться в повідомленні.

5 квітня поліцейські у межах міжнародної співпраці передали «авторитета» іноземним колегам. За іспанським законодавством «вору в законі» може загрожувати до 24-х років ув’язнення.

Нагадаємо, в Україні запропонували визнати військові злочини рф геноцидом української нації.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Сутички біля Офісу президента: від націоналістів постраждали 8 правоохоронців (відео) Сутички біля Офісу президента: від націоналістів постраждали 8 правоохоронців (відео)
Нацкорпус зібрався на Майдані Незалежності і пройшов колоною до Банкової, аби на мітингу вимагати відмовитися від імплементації "формули Штайнмайера" в українське законодавство і від відновлення подачі води в Крим.
Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини Служба, яка повинна рятувати: під Києвом поліцейський спричинив ДТП, загинули дві людини
Правоохоронці Київщини встановлюють обставини ДТП, яка трапилась за участі працівника поліції.
Loading...
Load next