Листи із вибухівкою в посольства України: В Іспанії звільнили під заставу підозрюваного пенсіонера

Листи із вибухівкою в посольства України: В Іспанії звільнили під заставу підозрюваного пенсіонера

Суддя Національного суду Іспанії звільнив у п`ятницю під заставу 74-річного пенсіонера, якого підозрюють у розсиланні листів із вибухівкою іспанським міністрам, оборонним компаніям та посольству України.

Про це повідомляє The Guardian.

Проти підозрюваного також були застосовані запобіжні заходи – той повинен щотижня з'являтися до суду та здати паспорт, щоб він не міг покинути Іспанію.

Суддя заявив, що таке рішення було прийняте, оскільки більше немає ризику того, що підозрюваний може знищити докази, і немає доказів того, що він повторить злочини, у яких його звинувачують.

Якщо підозрюваного визнають винним, йому може загрожувати до 20 років позбавлення волі за терористичні злочини.

Читайте також
Поліція екстрадувала «вора в законі» із санкційного списку РНБО (відео) Поліція екстрадувала «вора в законі» із санкційного списку РНБО (відео)
«Кобу Руставського» із 2016 року розшукують правоохоронні органи Іспанії за вчинення особливо тяжких злочинів.
Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції Шахрайська схема на 1 мільйон гривень: НАБУ затримало експосадовця Нацполіції
Національне антикорупційне бюро під час отримання неправомірної вигоди, затримало колишнього начальника Департаменту вибухотехнічної служби. Посадовець намагався привласнити собі майже 1 мільйон гривень.
Loading...
Load next