Британська розвідка показала як Україна звільняється від російських окупантів (карта)

Британська розвідка показала як Україна звільняється від російських окупантів (карта)

Розвідка Великої Британії показала на карті, якою стала розстановка сил в Україні на 8 квітня.

За її даними, північ країни повністю очищена від окупантів із Російської Федерації, тоді як на півдні та сході країни продовжуються бої між українськими та російськими військами.

РФ все ще контролює частину території України.

У Міноборони Британії зазначили, що незаконне та неспровоковане вторгнення в Україну триває. Там повідомили, що показують свіжу карту територій, які окуповані та за які точаться бої.

Варто додати, що за минулий тиждень були повністю звільнені від рашистів Київська, Чернігівська, Житомирська та Сумська області.

На карті британської розвідки від 2 квітня з’явилися мітки, які позначають, що українські війська пішли у контрнаступ. Цього ж дня Київську область повністю звільнено від російських загарбників.

Війська рф також пішли з Житомирської та Чернігівської областей, пізніше – із Сумської області, яка ще 7 квітня позначалася як спірна.

Фото: Twitter Міноборони Британії

Своєю чергою українські захисники з ТрО "Азов" готові обороняти Харківщину від нового нападу російського окупаційного війська, до якого, ймовірно, готується РФ.

Про ситуацію в Харкові розповів командир ТрО "Азов" Костянтин Немічев, передає видання "Апостроф".

За даними Міноборони, Харків може стати однією з можливих цілей ворога. Зважаючи на це, усі військові знаходяться в повній бойовій готовності. На відміну від українців, російські окупанти хоч і переважають чисельно, однак не мають жодної мотивації - вони не розуміють, що тут роблять.

Усі бійці – харків'яни, тому розуміють, чому вони тут знаходяться. Вони воюють за свій дім та за свою землю, - каже Немічев.

Наразі скупчення окупаційних військ є в Циркунах (у напрямку від Північної Салтівки), на сході Харкова, на підходах до міста та в Ізюмі й Куп'янську - у ці локації ворог перекидає багато військ.

Вони вже атакували Харків, ми відбивали ці атаки, ми вже зачищали від них території. Тому те, що їх багато, ще не означає, що вони можуть перемагати або йти вперед. Вони не мають жодної мотивації. Мотивація є у нас, бо ми розуміємо, що ми робимо. Вони не розуміють, що роблять і навіщо вони це роблять, - наголосив командир ТрО "Азов".

Разом з цим скупчення ворожих військ в Ізюмі та Куп'янську може свідчити про бажання РФ захопити Луганську та Донецьку області.

Тому наше завдання – їх зупинити та викинути за межі наших кордонів, - резюмував Немічев.

Нагадаємо, раніше українські військові збили російський вертоліт Ка-52 “Алігатор”.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Азовсталь", усередині якого ховаються цивільні, продовжують обстрілювати (відео) "Азовсталь", усередині якого ховаються цивільні, продовжують обстрілювати (відео)
Тільки за минулу ніч там було здійснено 35 авіаударів.
Loading...
Load next