З початку повномасштабної війни росія втратила 15-20% бойової потужності

З початку повномасштабної війни росія втратила 15-20% бойової потужності
Зі 120 БТГ 29 уже не боєздатні.

За словами одного з європейських чиновників, близько чверті російських військ, яких залучали під час вторгнення в Україну , є «фактично непрацездатними» через великі втрати, погану матеріально-технічну базу та технічні умови.

Про це повідомляє CNN, передає ПравдаТУТ News.

За інформацією, росія розмістила приблизно 120 батальйонних тактичних груп (БТГ) навколо України напередодні вторгнення.

А уже через шість тижнів війни приблизно 29 з них вже є небоєздатними, сказав неназваний чиновник.

Зазначено також, що осійські війська намагалися об’єднати деякі частини БТГ, що залишилися, у злагоджені бойові підрозділи, використовуючи залишки двох або трьох БТГ, щоб спробувати створити один, додав чиновник.

Нагадаємо, у США з'явилися нові супутникові системи для стеження за війною в Україні.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next