У США з'явилися нові супутникові системи для стеження за війною в Україні

У США з'явилися нові супутникові системи для стеження за війною в Україні
Системи надають докладні розвідувальні дані про дії російських військових, про запуски ракет та ймовірні стратегічні цілі.

Американська розвідка завела нові супутникові системи для спостереження за діями російських військових в Україні у режимі реального часу. Пише Bloomberg таких систем у США на цей час дві.

Відомо, що супутники розробили спільно з Національним агентством геопросторової розвідки, яке створює точні карти з географічною прив'язкою.

Орбітальні супутники-шпигуни дозволили НАТО і всьому світу в режимі реального часу спостерігати за нарощуванням російської військової потужності перед її вторгненням, - зазначив директор Національного розвідувального управління Крістофер Сколез.

Він додав, що нові системи надають докладні розвідувальні дані про дії російських військових в Україні, про запуски ракет, ймовірні стратегічні цілі та потенційні військові злочини.

Нагадаємо, що в Україні запрацював корисний застосунок для власників загублених тварин. Застосунок доступний для користувачів iOS та Android.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR Космічна допомога: є можливість отримати змогу слідкувати за ворогом завдяки закордонним супутникам з SAR
Вже найближчим часом до країн, які діляться з Україною знімками супутників, може долучитися і Японія.
Позбуватися супутникових тарілок не можна, бо буде інформаційна катастрофа Позбуватися супутникових тарілок не можна, бо буде інформаційна катастрофа
Оператор супутникового телебачення відповів на заяву про те, що демонтувати супутникові тарілки нібито не завадить.
Facebook та Instagram блокують хештеги публікацій, пов’язаних зі звірством росіян у Бучі Facebook та Instagram блокують хештеги публікацій, пов’язаних зі звірством росіян у Бучі
Соцмережі Цукерберга обмежили хештеги #Bucha і #BuchaMassacre.
Loading...
Load next