"Покидьки! Без честі, душі та совісті": розвідка опублікувала дані окупантів, які вчиняли геноцид у Бородянці

"Покидьки! Без честі, душі та совісті": розвідка опублікувала дані окупантів, які вчиняли геноцид у Бородянці

Українська розвідка оприлюднила особисті дані російських катів, які жорстоко вбивали мирних жителів у населених пунктах Київської області. 

Ці дані опубліковані на сайті Головного управління розвідки Міністерства оборони України

Зазначається, що злочини здійснювали військовослужбовці 234 десантно-штурмового полку (військова частина 74268) з міста Псков.

У списку указані прізвища, дати народження, дані про освіту військових, коли і ким був призваний на військові службу, звання і посада в полку, а також склад сім'ї та місце проживання.

ГУР МО України здобуло список, що брали участь у геноциді народу України в Київській області. Покидьки! Без честі, душі та совісті. Не всі з вас дійдуть до суду, щоб постати перед ним. ГУР гарантує, — повідомляють українські розвідники.

З особистими даними воєнних злочинців можна ознайомитися за посиланням. 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 183 дитини загинули в Україні через збройну агресію рф.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР” Поблизу лінії розмежування на Донбасі СБУ затримала розвідника “ДНР”
Працівники Служби безпеки України затримали проросійського бойовика - уродженця Горлівки, який намагався отримати інформацію про українських військових.
Росія перекинула на Донбас своїх військових та 2 тисячі тонн пального Росія перекинула на Донбас своїх військових та 2 тисячі тонн пального
Протягом минулого тижня Російська Федерація завезла до окупованих районів Донецької та Луганської областей близько 250 своїх військовослужбовців та 2 тисячі тонн пального.
Loading...
Load next