Британська розвідка спрогнозувала можливі втрати серед російських військових до 2025 року

Британська розвідка спрогнозувала можливі втрати серед російських військових до 2025 року

У військова розвідка Великої Британії відзначили зростання середньодобової кількості російських втрат на війні з Україною у 2023 році на майже 300 осіб на день порівняно з минулим роком.

Про це повідомляє міністерство оборони Великої Британії.

Збільшення середньодобових втрат, про яке повідомляє українська влада, майже напевно відображає деградацію російських збройних сил і перехід до менш якісної, але більш чисельної масової армії після часткової мобілізації резервістів у вересні 2022 року, - йдеться у повідомленні.

У британській розвідці пояснили, що Росії, ймовірно, знадобиться від п'яти до десяти років, щоб відновити когорту висококваліфікованих і досвідчених військових підрозділів.

Якщо втрати продовжуватимуться такими ж темпами протягом наступного року, то до 2025 року Росія втратить понад півмільйона військовослужбовців убитими та пораненими за три роки війни, - зазначили у відомстві, порівнявши російські втрати з 70 тисячами втрат Радянського Союзу під час дев'ятирічної радянсько-афганської війни.

Нагадаємо, Для виїзду українців з окупації через РФ та Білорусь можуть ввести екстрений проїзний Червоного Хреста

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян Глава української воєнної розвідки попередив про "справжнє пекло" для росіян
Він також додав, що одним із важливих завдань української воєнної розвідки є організація партизанського руху в тилу противника.
Loading...
Load next