У розвідці повідомили, що Путін цілеспрямовано заохочує військових рф до геноциду українців

У розвідці повідомили, що Путін цілеспрямовано заохочує військових рф до геноциду українців

Присвоєнням почесних найменувань бригадам, які вчиняли злочини в Україні, Путін заохочує своїх солдат продовжувати звірства.

На це звертають увагу в Головному управління розвідки Міноборони.

Присвоєння 64 мотострілецькій бригаді почесного найменування "гвардійська" свідчить про цілеспрямоване заохочення Путіним практики здійснення російськими солдатами злочинів на території України, - наголосили в розвідці. 

Своєю чергою наприкінці травня цього року спливає визначений законодавством Росії 90-денний строк на проведення "спеціальної військової операції" в Україні. Тому солдати, які в'їхали в Україну в лютому, можуть "законно" покинути службу. Про це свідчать телефонні розмови окупантів, які перехопила Служба безпеки України.

За...бало все. Коротше, сказали, заміни не буде жодної. Ніхто нас міняти не хоче, всі відмовляються сюди їхати. Приїжджають, агітують, молодші класи пишуть листи: "От якщо ви поїдете, хто тут залишиться, – каже окупант.

За його словами, російським військовим надходять погрози, що їм зіпсують характеристику в особовій справі за відмову воювати. Але поки що нікого це не зупинило.

Думаю, бл...дь, напевно, зараз досиджу, три місяці як стукне, нах...й, треба якось вибиратися. Буду шукати щось на "гражданці". Не зійшовся ж світ на армії, правильно? – каже він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військові почали чинити масові звірства навіть на території рф.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
Loading...
Load next