З початку вторгнення рф СБУ виявила майже 100 ДРГ і затримала понад 300 колаборантів (відео)

З початку вторгнення рф СБУ виявила майже 100 ДРГ і затримала понад 300 колаборантів (відео)
Зокрема було ліквідовано диверсійно-розвідувальну групу, що планувала здійснити замах на Президента України.

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну СБУ виявила майже 100 ДРГ і затримала понад 300 колаборантів. За цей період завдяки втручанню української спецслужби було ліквідовано диверсійно-розвідувальну групу, що планувала здійснити замах на Президента України та вчинити диверсії у Києві та інших регіонах. 

Робота з нейтралізації внутрішніх загроз державній безпеці триває 24/7, і лише за останні дні СБУ відпрацювала такі операції: 

  • У Житомирській області:

нейтралізовано ворожу агентурну групу із 6 осіб, які «розганяли» ворожу пропаганду у соцмережах і вели агітаційні бесіди з громадянами.

  •  У Києві:

затримано двох мешканців, які «вибивали» у власника СТО автомобілі преміумкласу нібито для потреб українських військових. 

  • У Волинській області:

заблоковано незаконний збут партії бронежилетів і касок вартістю 18 тис. дол., які ввезли в Україну як гуманітарну допомогу. 

  • На Черкащині:

контррозвідка СБУ затримала інформатора російських загарбників. 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів (відео) СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів (відео)
Служба безпеки працює, щоб притягнути до відповідальності всіх учасників та організаторів злочинів проти державної безпеки України.
СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео) СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.
Loading...
Load next