СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)

СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах (відео)
Усі ці зрадники та агенти затримані і дають свідчення СБУ.

Служба безпеки протягом минулої доби (14 березня) затримала понад 60 колаборантів у різних областях України та виявила 20 диверсійно-розвідувальних груп.

Також спецслужба документує злочини російських загарбників на тимчасово окупованих територіях. Зафіксовано, що ті привозять до сіл на Луганщині «прокурорів» з ОРЛО, щоб створювати окупаційні каральні органи.

Зокрема, протягом доби 14 березня:

  • У Черкаській області:

СБУ схопила інформаторку, яка працювала на розвідку окупанта. Вона передавала фото та відео про розташування військовослужбовців і техніки ЗСУ. 

  • У Луганській області:

СБУ фіксує злочини агресора на тимчасово окупованій території, зокрема, формування каральних органів. До таких населених пунктів як Марківка, Біловодськ і Троїцьке окупанти привезли так званих «прокурорів» з ОРЛО, які вже зарекомендували себе в самопроголошеній «ЛНР».

  • У Кіровоградській області:

СБУ викрила чоловіка, який з території України працював у російському інформполі: публікував на форумах антиукраїнську позицію, висловлював неповагу до ЗСУ. 

  • У Закарпатській області:

СБУ затримала місцевого мешканця, який організував канал незаконного переправлення за кордон громадян призовного віку. 

Детальніше про інші випадки затримання у в коментарі речника СБУ Артема Дехтяренка:
 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
З початку вторгнення рф СБУ виявила майже 100 ДРГ і затримала понад 300 колаборантів (відео) З початку вторгнення рф СБУ виявила майже 100 ДРГ і затримала понад 300 колаборантів (відео)
Зокрема було ліквідовано диверсійно-розвідувальну групу, що планувала здійснити замах на Президента України.
СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео) СБУ продовжує викривати зрадників і колаборантів по всій Україні (відео)
Покаранням за державну зраду є довічне позбавлення волі.
рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео) рф намагалася використати криміналітет, щоб розхитати ситуацію на Одещині (відео)
За інформацією СБУ, викрите угруповання мало «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.
Loading...
Load next