На Запоріжжі впав літак Ан-26, який виконував технічний рейс (доповнено)

На Запоріжжі впав літак Ан-26, який виконував технічний рейс (доповнено)
На місці події працює ДСНС та відповідні органи.

Зранку в Вільнянському районі Запорізької області впав літак АН-26.

Повітряне судно виконувало технічний рейс. Повідомили у Запорізькій військовій адміністрації у Telegram.

Є постраждалі. Обставини з'ясовуються. Подробиці згодом, - написали.

Літак АН-26 - військово-транспортний літак. Розрахований на п'ять людей екіпажу. Пасажиромісткість вміщає 40 десантників, 24 поранених на ношах.

Член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки, народний депутат від "Слуги народу" Федір Веніславський, коментуючи падіння транспортного літака Ан-26 зранку у Запорізькій області, заявив, що "це черговий злочин рф, яка збиває мирні цивільні літаки". Про це він сказав в ефірі одного з телеканалів.

Це цивільний літак, який жодного відношення до Збройних Сил не мав. Це черговий злочин російської федерації, яка збиває мирні цивільні літаки. Ця авіакомпанія, яка здійснювала технічний виліт цього літака, жодного відношення до воєнних дій не має, – наголосив Веніславський.

Подробиці щодо падіння літака: сьогодні о 09:00 в районі Михайлівки Запорізького району впав літак АН-26, що, за попередньою інформацією, належав Україні. Повітряне судно виконувало технічний рейс. Наразі відомо про одного загиблого і двох поранених. Кількість екіпажу та причини падіння з'ясовуються. За попередньою і поки не підтвердженою інформацією, літак зачепив електроопору, внаслідок чого загорівся двигун. На місці події працює ДСНС та відповідні органи.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Справу про катастрофу Ан-26 під Чугуєвом передали до суду Справу про катастрофу Ан-26 під Чугуєвом передали до суду
До суду скерували обвинувальний акт щодо фігурантів справи про катастрофу Ан-26 під Чугуєвом. Підозрюваним загрожує до 15 років в'язниці.
"Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку "Це було навмисно": український літак MAY в Ірані збили не через помилку
Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що відмова Ірану надати повний доступ до розслідування обставин збиття літака МАУ переконала його в тому, що літак збили навмисно.
ЗМІ оприлюднили записи російських сеператистів у день катастрофи Boeing 777 ЗМІ оприлюднили записи російських сеператистів у день катастрофи Boeing 777
Російські терористи напряму контактували з Москвою в день падіння літака MH17 на Донбасі, яке трапилось влітку 2014 року.
Loading...
Load next