"Наша миссия – выжить!": окупанти відмовляються наступати на харківському напрямку (аудіо)

"Наша миссия – выжить!": окупанти відмовляються наступати на харківському напрямку (аудіо)

Російські окупанти відмовляються іти в наступ під Ізюмом, що на Харківщині

Про це свідчить перехоплена розмова чоловіка, якого "мобілізували" на території так званої ДНР, її оприлюднила в Телеграм Служба безпеки України.
 

Українські захисники так ефективно нищать ворога на Харківщині, що окупанти бояться наступати на цьому напрямку. Про це свідчать нові перехоплення телефонних розмов загарбників, які є у розпорядженні СБУ, – зазначили в Службі безпеки.

Сначала наших просто кидали наперед. С другой роты. Их мертвыми попривозили. На броню прыгает и поехали на зачистку села. А там же всегда ждут и стреляют укропы. Сегодня люди начали отказываться. Россияне отказались, наши отказались, но луганчане поехали, - цитують правоохоронці розмову чоловіка з матір'ю.
 

Він зізнався, що відмовився наступати під Ізюмом, мовляв, не хоче бути гарматним м'ясом і не збирається підписувати ніяких контрактів з російськими військовими.
 

Наша миссия – выжить! Слов нет… Россия оставляет после себя руины. Прорваться туда не могут. 9 мая это все не кончится, - каже окупант.

Що ж, якщо місія цих загарбників – вижити, радимо їм чимшвидше скласти зброю і здатися у полон. А далі – кожен відповідатиме за скоєне, -зазначають в СБУ.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала депутата-колаборанта і ліквідувала агентурну мережу окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next