У Херсоні російські військові жорстоко розігнали мітинг проти окупантів: є постраждалі (відео)

У Херсоні російські військові жорстоко розігнали мітинг проти окупантів: є постраждалі (відео)
Українці вийшли на акцію протесту проти окупантів.

Жителі Херсону вийшли на акцію протесту проти окупантів та проведення фейкового референдуму. Російські військові застосували газові та світлошумові гранати проти беззбройних людей, внаслідок чого є постраждалі. Відповідне відео оприлюднили учасники акції в Facebook.

27 квітня... йшли люди на акцію, почалося "світлошумове шоу"... так живе окупований Херсон, - йдеться в коментарі до відео.

Жителі міста вийшли на акцію проти "референдуму" і щоб показати, що Херсон – це Україна. У свою чергу російські окупанти закидали мітингувальників газовими та світлошумовими гранатами.

Стало відомо про чотирьох травмованих під час розгону мітингу у Херсоні: чоловік з відкритим переломом ноги, жінка з опіками та розривом легень, ще два чоловіка отримали опіки очей та носоглотки. Повідомили в терцентрі екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: знищення повітряних цілей та бій на острові Зміїний. Сили охорони та оборони  України продовжують виконання завдань за призначенням, ефективно протидіють викликам та загрозам.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next