Заступник командира полку "Азов" звернувся до Зеленського (відео)

Заступник командира полку "Азов" звернувся до Зеленського (відео)
Захисник з "Азову" закликав до негайної евакуації поранених воїнів з "Азовсталі".

Заступник командира полку захисників "Азов" капітан Святослав Паламар ("Калина") звернувся до президента Володимира Зеленського із закликом про евакуацію тяжкопоранених воїнів із заводу "Азовсталь" у Маріуполі.

Закликаємо світову спільноту евакуювати цивільних та особисто звертаюсь до Верховного Головнокомандувача подбати про поранених солдат, які в страшних муках помирають від неналежного лікування.

Він також просить про надання можливість забрати тіла воїнів, щоб українці змогли попрощатись зі своїми героями.

Відреагуйте належним чином на критичну ситуацію, в якій противник не дотримується жодних етичних норм, конвенцій чи законів, знищуючи людей на очах у всього світу, керуючись вседозволеністю і безкарністю!

Нагадаємо, рідні та друзі захисників Маріуполя закликали проводити акції по всьому світу з вимогою евакуації з "Азовсталі".

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Заступник командира "Азову" записав термінове звернення про ситуацію на "Азовсталі" (відео) Заступник командира "Азову" записав термінове звернення про ситуацію на "Азовсталі" (відео)
Ситуація на заводі критична, захисники вимагають евакуацію цивільних.
В Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» з Львівщини (відео) В Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» з Львівщини (відео)
Після загибелі сина Наталія Луговська втупила до полку «Азов», аби продовжити справу сина. Психологиня до останнього залишалася з бійцями на «Азовсталі» 
Loading...
Load next