Після від'їзду колони ООН окупанти знову розпочали штурм "Азовсталі" (відео)

Після від'їзду колони ООН окупанти знову розпочали штурм "Азовсталі" (відео)
Перша спроба була невдалою.

Після виїзду колони ООН за межі Донецької області, окупанти знову розпочали штурм Азовсталі. Поки спроби були невдалими.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, передає ПравдаТУТ News.

Російські загарбники зокрема спробували прорватися через міст, який і був воротами для евакуації цивільних напередодні. Проте спроба була невдала.

Складно зрозуміти як наші Герої відбивають атаку за атакою. Незламні та Нескорені. Щиро сподіваюсь, що вдасться врятувати всіх Захисників. Ми всі в невідплатному боргу перед ними, — зауважив Андрющенко.

Нагадаємо, захисники «Азовсталі» використали ресурси для ефективної оборони, але мають провізію, воду та зброю, також артилерію, проте не можуть її використовувати через безпосередню близькість до міста.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Заступник командира "Азову" записав термінове звернення про ситуацію на "Азовсталі" (відео) Заступник командира "Азову" записав термінове звернення про ситуацію на "Азовсталі" (відео)
Ситуація на заводі критична, захисники вимагають евакуацію цивільних.
В Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» з Львівщини (відео) В Маріуполі загинула психологиня полку «Азов» з Львівщини (відео)
Після загибелі сина Наталія Луговська втупила до полку «Азов», аби продовжити справу сина. Психологиня до останнього залишалася з бійцями на «Азовсталі» 
Loading...
Load next