Це радість крізь сльози, адже до кінця роботу не зроблено, — заступник командира полку Азов про евакуацію цивільних (відео)

Це радість крізь сльози, адже до кінця роботу не зроблено, — заступник командира полку Азов про евакуацію цивільних (відео)

Заступник командира полку Азов капітан Святослав Паламар (Калина) не зміг підтвердити, що всіх цивільних евакуювали з заводу Азовсталь. 

За останні три дні було евакуйовано цивільних із заводу Азовсталь. Чи всі евакуйовані? Ми цього твердо сказати не можемо, оскільки жодна міжнародна організація чи владна структура, чи політики наші українські не приїхали сюди, на територію Азовсталі, немає спецтехніки, щоб розібрати всі завали, — сказав Паламар під час онлайн-брифінгу з Азовсталі.

За його словами, на території заводу є велика кількість загиблих як цивільних, так і військових, а в Маріуполі не евакуйовано десятки тисяч громадян.

Ми два з половиною місяці просимо весь світ, журналістів, політиків, щоб евакуювати цивільних. І лише зараз нам вдалося кілька сотень цивільних евакуювати. А ще багато цивільних було евакуйовано на територію, підконтрольну Російській Федерації. Це радість крізь сльози, адже до кінця роботу не зроблено, - наголосив він.

Він також підкреслив, що на заводі залишається багато поранених військовослужбовців, яким необхідно надати можливість евакуюватися «в першу чергу».

Нагадаємо, раніше заступник командира полку "Азов" звернувся до Зеленського.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next