"Пошли они ... с такой войнушкой": російські солдати перестають довіряти командирам і готуються до бунтів - перехоплення СБУ (аудіо)

"Пошли они ... с такой войнушкой": російські солдати перестають довіряти командирам і готуються до бунтів - перехоплення СБУ (аудіо)

російські солдати перестають довіряти своїм командирам і готуються до бунтів. Про це йдеться у нових телефонних розмовах загарбників, які вдалося перехопити СБУ, передає УНН.

Они стоят, их обстреливают, а командир полка такой: "Не отступать!" А сам он где-нибудь на диванчике сидит там, выпивает, наверное…, – розповідає батькові окупант, який разом зі своїм підрозділом намагається вижити на Харківщині.

Обурений чоловік радить сину не ризикувати життям, а йти у "відмову". І щоб помститися командирам за таке відношення, радить:

Как только выскочишь – можно снимать погоны, в шапку, бл*дь, насрать и надеть на голову своему комбату или комбригу. И пусть, бл*, ходит, утирается! Пошли они нах*й, бл*, с такой войнушкой….

Бо, хоч і запізно, але до нього дійшло, що "красивые, сильные, мощные командиры – только в телевизоре", додали у СБУ.

Нагадаємо, що електромонтеру з "Азовсталі" повідомили про підозру за здачу росіянам підземних тунелів заводу.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
"Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео) "Мирні мешканці" рф закликають своїх солдатів вбивати та катувати українських дітей (відео)
Піддавати тортурам дітей, "жінка" окупанта захотіла через те, що малеча не захотіла малювати радянську символіку до "дня побєди".
рф сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну (аудіо) рф сама обстріляла с. Клімово у Брянській області, хоча і звинуватила у цьому Україну (аудіо)
Це підтверджують свіжі перехоплення телефонних розмов окупантів, які є у розпорядженні СБУ.
Loading...
Load next