Окупанти мають намір прямої інтеграції Маріуполя в росію, - Андрющенко (відео)

Окупанти мають намір прямої інтеграції Маріуполя в росію, - Андрющенко (відео)
Андрющенко нагадав, що зошити в школах в Маріупольському районі та Маріуполі підписують “Маріуполь. Ростовська область”.

За всіма ознаками окупанти мають намір прямої інтеграції Маріуполя в росію разом із так званою "Донецькою народною республікою".

Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

Перший крок — перехід на російський код мобільного зв’язку. Тепер в “днр” мають зайти російські банки та заклади вищої  освіти. Щодо закладів вищої освіти буде визначено росією окремий перелік інститутів, які не тільки будуть здійснювати зарахування дітей з окупованих територій, а й безпосередньо працювати на території області, - заявив Андрющенко.

Крім того, надходить інформація про намір організації та проведення референдуму в Маріуполі до приєднання до росії.

Так, вчора на сайті Маріуполя 0629.com.ua була вказана дата 15 травня.

Ми також неодноразово отримували свідчення від джерел, що самозназваний мер називає саме цю дату. Не можемо ані підтвердити, ані спростувати — продовжуємо відсліковувати та фіксувати. 

Андрющенко нагадав, що зошити в школах в Маріупольському районі та Маріуполі підписують “Маріуполь. Ростовська область”.

У підсумку можна стверджувати про прискорення прямої анексії Маріуполя до росії. Які це дасть наслідки для нас? Ніяких. Для Маріуполя в окупації? Думаю теж.

Радник мера Маріуполя також опублікував кадри обстрілу "Азовсталі"

Нагадаємо, окупанти готуються до взяття всієї Херсонщини під свій контроль.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео) Стрілянина в університеті в Росії: батько пермського стрілка найманцем воював на Донбасі (відео)
Батько 18-річного студента, який застрелив шістьох людей у Пермському державному університеті РФ, виявився військовим найманцем - він брав участь у російській агресії на Донбасі.
"Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео) "Вони відчували себе там царями": на Донбасі затримали проросійського бойовика "ДНР" (відео)
Проросійський бойовик розкаявся та запевнив, що нікого не вбив під час перебування у рядах бойовиків. Так, він зізнався, що хотів би позбутися наркозалежності та почати нове життя з сім'єю.
Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР» Військовослужбовця засудили до 6 років в'язниці: він передава дані ЗСУ бойовикам «ДНР»
До того ж, український військовослужбовець придбав, носив і зберігав за місцем проживання вогнепальну зброю та бойові припаси без дозволу.
Loading...
Load next