Загальна потужність випущених по Маріуполю снарядів більша за атомну бомбу, скинуту на Хіросіму - міськрада

Загальна потужність випущених по Маріуполю снарядів більша за атомну бомбу, скинуту на Хіросіму - міськрада
Припускають, що російські окупанти під час обстрілів і бомбардувань використовували також протибункерні авіабомби.

Загальна потужність випущених по Маріуполю снарядів у тротиловому еквіваленті більша за атомну бомбу, скинуту на Хіросіму. Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі Маріупольської міської ради.

Росіяни більше двох місяців безперервно обстрілювали Маріуполь з гаубиць, ракетних комплексів, танків, кораблів та авіації. Ймовірно, використовували і протибункерні авіабомби ФАБ-1000 та ФАБ-3000.

Потужність випущених по місту снарядів в тротиловому еквіваленті більша за атомну бомбу, яку скинули на Хіросіму, - наголошується у повідомленні.

Мер Маріуполя Вадим Бойченко зауважив, що окупанти залякують світ зброєю масового ураження, але фактично в Маріуполі вони вже влаштували масове знищення мирного населення.

Російська армія скоїла злочин проти людства. Це факт. Це найбільший геноцид в Європі з часів Другої світової. Ми оцінюємо кількість жертв мінімально в 20 тисяч осіб. Але фіксація все нових братських могил говорить, що ця оцінка не остаточна, - наголосив він.

Нагадаємо, що "Те, що ми вже побачили, не вкладається в голові": рашисти тримали у заручниках понад 350 жителів чернігівського села - ДБР.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми На Драмтеатр Маріуполя скинули надпотужну бомбу: там переховувались тисячі містян з дітьми
Через жорстокі бої неможливо добратися до театру та витягнути з-під завалів людей.
Loading...
Load next