Кіберполіція викрила зловмисника на псевдопродажі військової амуніції (відео)

Кіберполіція викрила зловмисника на псевдопродажі військової амуніції (відео)
Схему Інтернет-шахрайства викрили кіберполіцейські Тернопільщини спільно зі слідчими Тернопільського районного управління поліції.

Фігурант привласнив близько пів мільйона гривень на продажі неіснуючих військових товарів в Інтернеті. Отримавши передплату від клієнтів, зловмисник зникав. 

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на пресслужбу МВС.

Як стало відомо, 32-річний житель Львівщини у соцмережах та месенджерах розміщував оголошення щодо продажу військового форменого одягу, бронежилетів, шоломів, медичних аптечок тощо. Покупців чоловік переконував у наявності обраних позицій та вимагав передплату. Отримавши гроші, чоловік не виконував взятих на себе обов’язків та надалі блокував клієнтів. 

Фото: МВС

У такий спосіб зловмисник привласнив кошти більше ніж 30 потерпілих. Загальна сума збитків сягає пів мільйона гривень. 

Аби приховати протиправну діяльність, чоловік регулярно змінював місце проживання. Слідчі дії правоохоронці проводили в одному з хостелів Тернополя, де тимчасово мешкав зловмисник.

Вас також може зацікавити стаття: Недобросовісні чиновники намагалися продати більш ніж 1000 бронежилетів на суму понад 12 млн грн.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У  Львівській області помер герой АТО та ООС У Львівській області помер герой АТО та ООС
24 жовтня на 38 році життя під час під час виконання обов'язків військової служби від серцевої недостатності помер учасник АТО, військовослужбовець 24 ОМБР Тарас Гургула.
Видавала себе за багатого іноземця: у Києві співробітницю університету викрили на афері з онлайн-знайомствами (фото) Видавала себе за багатого іноземця: у Києві співробітницю університету викрили на афері з онлайн-знайомствами (фото)
Працівницю київського університету викрили на афері з онлайн-знайомствами. Жінка видавала себе за іноземця-багатія та розвела іншу жінку на 600 тисяч гривень.
Loading...
Load next