Львівські десантники збили російський штурмовик Су-25 «Грач» (відео)

Львівські десантники збили російський штурмовик Су-25 «Грач» (відео)

«Доліталися»: Львівські десантники збили російський штурмовик Су-25 «Грач». В одному з районів виконання завдань, напередодні підрозділ протиповітряної оборони 80-ї окремої десантно-штурмової бригади назавжди приземлив броньований літак окупантів розрахунком ПЗРК «Ігла».

А ще бійці 80-ки знищили підрозділ псковських десантників, які, до речі, причетні до звірств на Київщині. Як повідомляє Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ, наші воїни знищили дві бойові машини та 14 окупантів з 76-ї десантно-штурмової дивізії повітряно-десантних військ збройних сил рф.

Не пасуть задніх і артилеристи «Королівської» бригади спільно з бригадою швидкого реагування Нацгвардійців: на відео, яке поширило Управління стратегічних комунікацій ЗСУ видно, як у районі Рубіжного знищено російську самоходну артилерійську установку «Тюльпан», якою окупанти нищили цивільну інфраструктуру Сєвєродонецька та Лисичанська. Вдалося це зробити завдяки зливу її геолокації російськими пропагандистами. Це перше документальне підтвердження знищення САУ такого класу не лише у цій війні, а взагалі у сучасній історії.

Віримо у ЗСУ, віримо у перемогу.

Підтримай правду тут: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
https://pravdatutnews.com/lviv/2022/02/19/13052-u-lvovi-prooperuvaly-divchynku-yaka-narodylasya-z-6-palchykamy-na

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Небезпечна знахідка: вилучено дві гранати (відео) Небезпечна знахідка: вилучено дві гранати (відео)
Вибухотехніки вилучили 2 гранати, які виявили в одному із дачних кооперативів. Обставини події наразі встановлюються.
Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео) Автокрадії у справі: на Львівщині затримали порушників (відео)
Поліцейські у Яворівському районі затримали трьох підозрюваних у крадіжці колес та інших деталей з легковика.
Loading...
Load next