Солдати тікають з армії рф: погрози розстрілів і покарань вже не діють (аудіо)

Солдати тікають з армії рф: погрози розстрілів і покарань вже не діють (аудіо)

Солдати тікають з армії рф попри погрози розстрілів і покарань. Про це свідчать численні телефонні розмови російських загарбників, які перехоплює СБУ.

Пацани просто беруть і їдуть уже. Нашу бригаду все одно розформовуватимуть, бо багато людей звільнилося. Ось їде, наприклад, одна людина після закінчення терміну контракту… стрибає до «Камазу», а за ним ще 8 людей стрибають, які хочуть звільнитися самі через недотримання. І вони просто їдуть, коротше, і звільняються. І отак от, постійно, – розповідає окупант своїй дружині.

Він сподівається, що йому також дозволять повернутися додому в кінці травня – якраз по завершенню 90 днів, на які нібито розрахована «спецоперація».

Адже кожен день перебування в Україні для росіян – це ризик потрапити у список «двохсотих», який уже налічує понад 29,5 тис.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: противник намагається розвинути успіх на Бахмутському напрямку та закріпитися у Лимані.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
Loading...
Load next