В Україну прибула група "вагнерівців", якій доручено вбити Зеленського, - ГУР

В Україну прибула група "вагнерівців", якій доручено вбити Зеленського, - ГУР

В Україну почали прибувати терористичні групи, основне завдання яких полягає у ліквідації вищого військово-політичного керівництва держави.

Про це повідомили у Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України.

Сьогодні в Україну почали прибувати чергові групи бойовиків, пов’язаних з наближеним до путіна російським пропагандистом та власником ПВК «Ліга» (Вагнер), Євгеном Пригожиним. Основне завдання злочинців – ліквідація вищого військово-політичного керівництва України, - йдеться у повідомленні.

Відомо, що путін особисто віддав наказ на проведення чергових атак одній з небагатьох довірених осіб. Усі попередні спроби закінчились провалом та ліквідацією терористів.

Головними мішенями найманців є Володимир Зеленський, Андрій Єрмак та Денис Шмигаль.

Російські окупанти, не досягши поставлених задач в ході повномасштабної агресії проти України, продовжують спроби дестабілізації роботи української влади, деморалізації суспільства, розкоординації руху опору та гальмування міжнародної взаємодії України. Організація замахів на перших осіб нашої держави є частиною стратегії окупантів, – наголошують у розвідці.

Нагадаємо, раніше Зеленський заявив, що війна проти України відкине росіян до «лихих 90-х».

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії Вторгнення Росії в Україну: розвідка розповіла про можливі сценарії
Українська розвідка прогнозує, що Росія може наважитися на повномасштабне вторгнення в Україну вже у січні-лютому наступного року.
путін може спробувати нав’язати Україні "корейський" сценарій, — розвідка путін може спробувати нав’язати Україні "корейський" сценарій, — розвідка
Він спробує нав’язати лінію розподілу між неокупованими та окупованими регіонами нашої країни.
Loading...
Load next