Рашисти готові вбивати своїх генералів, які примушують їх йти в наступ (аудіо)

Рашисти готові вбивати своїх генералів, які примушують їх йти в наступ (аудіо)

На Донеччині контрактники рф ледь не розстріляли генерала Валерія Солодчука та його охорону, які приїхали, аби приборкати бунт і змусити «відказників» продовжувати воювати. Повідомляють у СБУ.

Фото: з відкритих джерел

Солдати відмовилися виконувати наказ. Тож російський генерал ганебно втік з передової.

Про це свідчить нова телефонна розмова загарбників, яку перехопила СБУ.

У нас батарея практично вся у відмову пішла. Він почав стволом махати, стріляти: «Я, каже, вас завалю, якщо ви, нах*й, не поїдете туди!...» І все.

Тут хлопець: «Іди, каже, вали!». Еб*ть, він гранату, чеку висмикнув, каже: Ну давай, застрели, каже, мене! Разом, каже, підірвемося тут». Всі. Там і спецназівці на нас теж стовбурами тикати почали, ми на них стовбурами. Коротше, мало не перестрілялися всі нах*й. Він у свій бобик сів, поїхав, – розповідає дружині загарбник.

Він скаржиться, що від їхньої бригади, а це понад 600 осіб, залишилась лише третина, а решта – загинули чи поранені.

Нагадаємо, що російсько-українська війна: окупанти перегруповуються проте мають значні втрати. Від початку повномасштабної війни в Україні загинуло 30 350 рашисти.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності Через російську агресію, СБУ перевала усі свої підрозділи в режим підвищеної готовності
Співробітників Служби безпеки України перевели у режим підвищеної готовності в усіх областях України. Таке рішення зумовлене агресією Російської Федерації на Сході країни.
На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото) На Луганщині бойовики обстріляли співробітників СБУ (фото)
Бойовики обстріляли оперативно-слідчу групу СБУ на Луганщині, вони використовували заборонені міномети. Усі члени оперативно-слідчої групи СБУ залишилися в живих.
Loading...
Load next