Наркотики та зброя: на Львівщині затримали наркозбувача, в якого виявили набої до зброї (відео)

Наркотики та зброя: на Львівщині затримали наркозбувача, в якого виявили набої до зброї (відео)
Під час обшуків за місцем проживання затриманого, поліцейські виявили та вилучили речовини, зовні схожі на канабіс та амфетамін, гроші та інші речові докази.

На Львівщині затримали наркозбувача. Чоловік на території Золочівщини займався продажем психотропів. Його затримали саме під час реалізації наркотиків.

Під час обшуків у квартирі зловмисника правоохоронці виявили речовини зовні схожі на канабіс та амфетамін, обладнання для сортування товару, гроші та інші речові докази. Також виявили й набої до зброї походження яких з’ясовується експертами. 

Тепер чоловікові за збут наркотиків загрожує до 10-ти років ув’язнення.    

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
«Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD»: Двоє львів'ян організували збут наркотиків на Львівщині «Амфетамін», «канабіс», «MDMA» та «LSD»: Двоє львів'ян організували збут наркотиків на Львівщині
Під час обшуків у чоловіків виявили наркотиків на 50 тис. грн.
Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео) Викрадення, розбій та наркотики: поліція затримала злочинну банду на Закарпатті (відео)
В Україні поліція викрила злочинну організацію, яка тривалий час діяла на Закарпатті. Під час 23 обшуків у зловмисників вилучили понад 50 одиниць вогнепальної зброї і цілий арсенал холодної зброї.
У Стрию затримали закладників наркотиків (відео) У Стрию затримали закладників наркотиків (відео)
29-річні мешканці Стрия розкладали «закладки» на території кладовища. Поліцейські виявили 20 пакетиків з психотропом PVP.
Loading...
Load next