Резніков назвав кількість військових рф, які отримали поранення під час вторгнення в Україну

Резніков назвав кількість військових рф, які отримали поранення під час вторгнення в Україну

У країні-агресорці рф дуже ретельно приховують втрати на війні в Україні. Проте міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що з початку широкомасштабного вторгнення поранення на полі бою отримали понад 90 тисяч російських солдатів.

Водночас, українські захисники ліквідували понад 30 000 окупантів. Про це він розповів під час зустрічі з групою німецьких депутатів від фракції ХДС/ХСС, яка прибула в Київ.

Ворог втратив понад 30 000 своїх солдат в Україні. Понад 90 000 росіян – поранені. Дуже багато зниклих безвісти. Російське керівництво багатьох окупантів видає як "загублених", щоб не виплачувати грошові компенсації родинам, – зазначив Резніков.

Він зазначив, що росія зараз має стратегічну мету – повна окупація Донбасу в адміністративних кордонах двох східних областей.

Крім цього, окупанти намагаються зберегти сухопутний коридор із непідконтрольним Києву Кримом і блокують морські комунікації України в Чорному морі.

У свою чергу, територію Білорусі використовує для нанесення ракетних ударів по Україні. Ми робимо все, щоб обороняти усі потенційно загрозливі напрямки, – наголосив міністр.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр оборони України переконував, що Україні досі потрібно більше сучасної західної зброї, аби зменшити загрозу росії.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next