Нам потрібно більше зброї. Альтернативи немає, - Резніков

Нам потрібно більше зброї. Альтернативи немає, - Резніков

Міністр оборони України переконує, що Україні досі потрібно більше сучасної західної зброї, аби зменшити загрозу росії. Про це Олексій Резніков розповів у Facebook.

Ми живемо у страшний і дивний час! На фронті окупанта нищать надсучасні артилерійські системи поруч із зенітними установками, яким по 80 років. З ними разом "Смерть ворогам" роблять з трофейної російської зброї. Коли про перемогу України будуть писати книги та знімати кіно, консультанти-експерти з озброєння не будуть спати тижнями. Проте, можна чітко констатувати – Українська Армія невпинно переходить на західне озброєння та на сучасні моделі його використання, тоді як росія стрімко прямує до раннього палеоліту, - наголосив міністр. 

Але, зауважує політик, без зброї та допомоги світу нам не обійтись.

Але мушу сказати прямо — нам потрібно більше зброї. Російська армія велика і для того, щоб знизити загрозу для всього світу, нам треба її зупинити. Альтернативи, схоже, нема. А країна-терорист є, і вона все ще вкрай агресивна, - заявив Резніков. 

Нагадаємо, що Вільнюс вимагає від рф надати сухопутний коридор до Смоленська. Литва відреагувала на претензії російської влади щодо блокади Калінінграда.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю Я не дуже розумію справжні причини цього, — Резніков про відмову Німеччини надати зброю
Раніше повідомлялося, що Німеччина виключає можливість поставки летальної зброї Україні, оскільки в країні діє заборона на експорт зброї в кризові регіони.
Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї Для стримування Росії: німецький чиновник заблокував передавання Україні придбаної через НАТО антидронової зброї
Українське посольство хоче переконати німців, що ця зброя не для провокацій, а для стримування агресії й порятунку життя.
Loading...
Load next