"Хлопок чи бавовна": у Брянській області перед вантажним поїздом спрацював вибуховий пристрій (відео)

"Хлопок чи бавовна": у Брянській області перед вантажним поїздом спрацював вибуховий пристрій (відео)

У Брянській області перед вантажним поїздом спрацював вибуховий пристрій. Повідомляє Telegram-канал “BAZA”.

Повідомляється, що вибух стався вранці на перегоні Робчик — Піщанки за вісімдесят кілометрів від кордону. Пристрій спрацював прямо перед вантажним поїздом, що йшов із Гомеля до Брянська.

Вибух пошкодив шибки в кабіні машиніста, проте ніхто в результаті не постраждав. Після інциденту поїзд направили на техогляд до міста Унеча під Брянськом.

Нагадаємо, що затримала коригувальників ракетних ударів по Бахмуту і Краматорську та повідомила про підозру пропагандисту «россии 24»: СБУ продовжує ефективно працювати (відео).

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео) Вбивство у Білогородці: підозрюваний зізнався, що вбив сусіда у стані афекту через гараж (відео)
Чоловік перерізав сусідові горло, вирізав його серце і легені. Наразі підозрюваного у жорстокому вбивстві арештували на два місяці
В Італії стався потужний вибух через витік газу: є загиблі (відео) В Італії стався потужний вибух через витік газу: є загиблі (відео)
Повідомляють щонайменше про трьох загиблих. Ще дев'ятьох вважають зниклими безвісти.
У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ  пишуть про замовне вбивство (відео) У Дніпрі вибухнув автомобіль: ЗМІ пишуть про замовне вбивство (відео)
У результаті вибуху загинули двоє людей, що знаходилися всередині автомобіля. На місці події працює слідчо-оперативна група, вибухотехніки, експерти криміналістичної лабораторії.
Loading...
Load next