Система ППО, яка захищає Білий дім, закриє небо над Києвом (відео)

Система ППО, яка захищає Білий дім, закриє небо над Києвом (відео)
Ці зенітно-ракетні системи можуть здійснити пуск 72 ракет за 12 секунд

Сполучені Штати Америки пообіцяли поставити українській армії комплекси NASAMS з метою посилення системи протиповітряної оборони. NASAMS використовується для захисту Білого дому.

В ЗМІ припускають, що такий крок адміністрації Джо Байдена є відповіддю на неодноразові заяви Кремля про можливі удари по «центрах прийняття рішень» в Україні, а відтак побоювань щодо відновлення росією ракетних ударів по українській столиці. Тому системи Nasams будуть захищати від рашистських ракетних ударів Київ.

Зазначимо, що ці зенітно-ракетні системи можуть здійснити пуск 72 ракет за 12 секунд. Nasams збиває різноманітні повітряні цілі – літаки, гелікоптери та крилаті ракети.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков подякував президенту США Джо Байдену та главі Пентагону Ллойду Остіну ІІІ за рішення постачати Україні зенітні ракетні комплекси NASAMS.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN У випадку наступу Росії США може евакуювати американців з України - CNN
Планування евакуації на випадок надзвичайних ситуацій очолює Пентагон.
Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото) Способи вторгнення російських військ в Україну: західні ЗМІ опублікували карту (фото)
На карті показано, зокрема, розташування російських військ та техніки на території України.
Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT Росія переміщує до кордонів з Україною військові гелікоптери - NYT
Така активність може свідчити про те, що планування вторгення в Україну триває.
Loading...
Load next