Наслідки ракетних ударів по Україні: війська рф розбомбили школу і ферму на Сумщині

Наслідки ракетних ударів по Україні: війська рф розбомбили школу і ферму на Сумщині

Внаслідок ранкових обстрілів військ рф в Сумській області розбито школу, пошкоджено приватні будинки, сільгосппідприємство, загинули домашні тварини, повідомив голова Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Білопільська громада: пошкоджені приватні будинки і господарчі споруди мирних мешканців. Є поранена худоба, вбиті домашні тварини... Есманська громада – розбита школа та сільгосппідприємство, – написав Живицький у Telegram.

Він уточнив, що також по Зноб-Новгородській громаді було 12 «прильотів» із міномета, по Білопільській з 8-ї ранку – із ствольної артилерії, по Есманьській з 8:30 – почався мінометний обстріл, також 4 ракети було випущено з літака, зазначив Живицький.

Своєю чергою внаслідок ракетного удару, якого рф завдала по житловому двоповерховому будинку в центральній частині Чугуєва, загинуло подружжя та їхній сусід.

На місці трагедії працювали рятувальники.

Про це "Суспільному" повідомила голова міськради Чугуєва Галина Мінаєва.

Ударів завдали дуже ранесенько, коли люди спали. Одна ракета потрапила у двір нашої школи, інша — в житловий багатоквартирний двоповерховий будинок в самому центрі нашого міста: коли люди спали, обвалився повністю під'їзд. Інший ракетний удар — по приватному сектору, в город потрапила ракета. Четверта ракета впала також у центрі міста, де магазин будівельних матеріалів, — сказала Галина Мінаєва.

Троє людей загинули, трьох ушпиталили. Одна жіночка з будинку жива залишилася. Загинули сусід та чоловік з дружиною. У нас є підтримка з місцевого бюджету, тому буде надана допомога, коли до нас звернуться рідні загиблих і рідні людей, які дістали поранення, — додала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 353 дитини загинули внаслідок збройної агресії РФ в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади Українська армія на Сумщині зупинила ворожу колону зі складу російської бригади
Механізовані підрозділи ЗСУ відбили автомобільний міст і закріпилися на лівому березі Дніпра.​
Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео) Через обстріли на Сумщині стався витік аміаку (відео)
Наразі мешканцям Сум нічого не загрожує.
Loading...
Load next