У Греції розбився український транспортний літак АН-12: там було 8 українців

У Греції розбився український транспортний літак АН-12: там було 8 українців
Попередня причина аварії — відмова одного із двигунів. 

Вночі на півночі Греції розбився український транспортний літак АН-12. У ньому перевозили небезпечний вантаж за маршрутом Сербія-Йорданія-Бангладеш.

Про це повідомив речник МЗС Олег Ніколенко, передає ПравдаТУТ News.

Екіпаж складався із восьми громадян України. Попередня причина аварії — відмова одного із двигунів. 

Ніколенко повідомив, що на доручення міністра закордонних справ Дмитра Кулеби на базі консульства України в Салоніках створено оперативний штаб.

На місце катастрофи вже прибули українські консули, які взаємодіють із рятувальниками та правоохоронцями Греції задля з‘ясування усіх обставин інциденту. Нині тривають рятувальні роботи і пожежогасіння.

Є також спеціальна «Гаряча лінія» МЗС України для родичів: +38 044 238 1588.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео) Авіакатастрофа АН-26 на Камчатці: у МЗС повідомили чи були українці на борту літака (відео)
Роботу рятувальників щодо ліквідації наслідків смертельної авіакатастрофи ускладнює сильний вітер у регіоні. Усі тіла загиблих були знайдені, серед них є неповнолітня дитина.
На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео) На Прикарпатті на житловий будинок впав легкомоторний літак: загинуло четверо осіб (відео)
Повітряне судно зачепило приватний житловий будинок, після чого дах особняка спалахнув потужним вогнем.
На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео) На Прикарпатті внаслідок авіакатастрофи загинув пілот та троє американців (відео)
У літаку, який впав на приватний будинок у Прикарпатті, загинули пілот-українець і троє хасидів з США. Загиблі приїхали на Прикарпаття на відпочинок.
Loading...
Load next