росія проводить приховану мобілізацію трьома шляхами – ГУР

росія проводить приховану мобілізацію трьома шляхами – ГУР

російська федерація проводить приховану мобілізацію трьома шляхами, зокрема у рф формують добровольчі батальйони за національною ознакою. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький під час брифінгу.

Мобілізація в росії проходить приховано. Зараз задіюють Бойовий армійський резерв країни - російською БАРС, за рахунок якого комплектуються стрілецькі батальйони. Маємо чіткі свідчення цього. Там немає медкомісій чи інших процедур, ти просто підписуєш контракт у військкоматі і їдеш на фронт,- сказав Скібіцький.

За його словами, другий спосіб мобілізації у росії – формування добровольчих батальйонів за національною ознакою. кремль віддав вказівку на створення таких батальйонів у всіх федеральних утворення. Чисельність одного батальйону – 500-600 осіб, які будуть воювати в Україні.

Також в росії широко розповсюджено найманство. Це вихідці країн з Близького Сходу переважно, що також суперечить міжнародним конвенціям. Наразі росія не оголошує мобілізацію, бо для цього треба оголосити війну. Для кремля – це оголосити поразку та невиконання раніше озвучених планів, - наголосив представник ГУР.

Нагадаємо, що "Бучанські кати": Центр національного спротиву отримав дані про уссурійську десантно-штурмову бригаду (фото). Рашисти не зможуть уникнути покарання, адже цивілізований світ розуміє масштаб трагедії та обов'язково притягне до відповідальності винних у скоєному.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією СБУ проводить масштабні антитерористичні навчання поблизу кордону із Росією
Від сьогодні, 14 квітня, Служба безпеки України розпочинає масштабні антитерористичні навчання на Харківщині, поблизу українсько-російського кордону.
На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків На навчання у Чорному морі Росія задіяла понад 50 військових літаків
Російська Федерація не приховує того, що долучає до своїх навчань у Чорному морі військову техніку. Зокрема йдеться про понад 50 військових бойових літаків.
Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною Росія перекидає свої ракетні комплекси "Іскандер" до кордону з Україною
У Воронезькій області, яка межує з Україною, помітили колону з оперативно-тактичними ракетними комплексами "Іскандер".
Loading...
Load next