Для поховання ліквідованих в Україні рашистів, треба 24 футбольних поля (фото)

Для поховання ліквідованих в Україні рашистів, треба 24 футбольних поля (фото)

В Міністерстві оборони підрахували скільки потрібно місця для знищених окупантів. Виявляється, аби поховати 40 тисяч окупантів, знадобиться територія площею, як 24 футбольних поля.

Про це Міноборони України повідомило у Twitter.

З початку широкомасштабної війни росії проти України було ліквідовано 40 000 російських окупантів. Щоб поховати їх усіх, знадобиться ділянка землі розміром із 24 футбольні поля, — зазначається у повідомленні.

Своєю чергою нещодавно Володимир Зеленський заявив, що росія досі жодного разу не прокоментувала свої колосальні втрати. Не йшлося навіть про відцензуровану інформацію.

Нічого не публікувалося й не говорилося в численних інтерв'ю та виступах на політичному й військовому рівнях. Утім, ця кількість уже майже 40 тисяч – стільки людей російська армія втратила вбитими за час від 24 лютого. А ще десятки тисяч поранених, скалічених, – сказав Зеленський.

Також Президент України закликав всіх, хто має знайомих в росії чи має певний інформаційний вплив на них, доносити правду до людей про реальні втрати російської армії. 

Нагадаємо, раніше у Херсоні підірвали авто з двома колаборантами.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування В Україні оголосили першу підозру російському військовому за зґвалтування
Слідство триває, військовослужбовця оголошено в розшук.
Втрати рашистських окупантів на сімнадцятий день війни (відео) Втрати рашистських окупантів на сімнадцятий день війни (відео)
Вони зростають і зростатимуть далі.
Loading...
Load next